• Bar Groepen

BELANGRIJK NIEUWS

Wij hebben besloten om de restaurants te sluiten vanaf maandag 16 maart voor zolang het weer veilig is om gasten te ontvangen.

Gasten die gereserveerd hebben binnen de komende 2 weken zijn op de hoogte gebracht van ons besluit. Gasten die na die tijd gereserveerd hebben houden wij op de hoogte mocht de reservering niet door kunnen gaan tenminste 1 week voor de reservering.

Het besluit om onze maatschappelijke verantwoording te nemen is gebaseerd op de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus (Corona).

Wij willen niet bijdragen aan verspreiding van het virus, niet met 2 gasten en zeker niet met maximaal 100 gasten. Thuis blijven is het advies in vele landen.

Het valt op door de vele annuleringen dat men de deur niet meer uit wil. Wij hebben dan ook besloten om geen risico te nemen en stellen gezondheid voor onze fantastische medewerkers en onze lieve gasten voorop.

Onze gastvrijheid gaat ver, maar op dit punt moeten wij even op de rem trappen.

Wij gaan achter de schermen door, en verwelkomen u zeer graag weer in betere tijden bij onze mooie bedrijven. Zonnetje erbij, heerlijk op ons prachtige terras met een flesje en een hapje!

Via onze facebook pagina maken wij bekend wanneer we weer open gaan. 

Smakelijke groet,

Patrick en William van der Meer én natuurlijk de kanjers van een medewerkers van De Viersprong, De Haven en De Veensteker.

RECEPTIE

RECEPTIE/BORREL 1,5 UUR EENVOUDIG €11,50 P.P.    

  • Gemiddeld 3 consumpties p.p. koffie/thee/fris/wijn/binnenlands consumpties
  • Warm en koud bittergarnituur
  • Nootjes en chips op tafel


RECEPTIE/BORREL 1,5 UUR DELUXE €16,50 P.P.   

  • Ontvangst met bubbels
  • Gemiddeld 3 consumpties p.p.
  • Luxe warm bittergarnituur, ossenworst, kaas, leverworst
  • Nootjes en chips op tafel

In overleg is het natuurlijk ook mogelijk om de receptie/borrel te verlengen. De prijs wordt dan verhoogt met €3,50 per half uur.

Voor de receptie/borrel geeft u aan hoeveel personen er ongeveer komen, wij zullen d.m.v tellen tijdens de receptie/borrel het totale aantal personen vaststellen.

Een leuke suggestie voor uw bruiloft is www.bruiloftzuil.nl, dit is een zuil waarbij jullie gasten een videoboodschap kunnen inspreken en later krijgt u hier een dvd van.

Contact

Café Restaurant De Veensteker
Achterbos 20
3645 CD Vinkeveen
T. 0297-262686
www.veensteker.nl

Bezoek ook eens

Openingstijden

Maandag: 17:00
Dinsdag: 17:00
Woensdag: 17:00
Donderdag: 17:00
Vrijdag: 17:00
Zaterdag: 12:00
Zondag: 12:00

Onze keuken sluit om 21:30