• Bar Groepen

BELANGRIJK NIEUWS

Wij hebben besloten om de restaurants te sluiten vanaf maandag 16 maart voor zolang het weer veilig is om gasten te ontvangen.

Gasten die gereserveerd hebben binnen de komende 2 weken zijn op de hoogte gebracht van ons besluit. Gasten die na die tijd gereserveerd hebben houden wij op de hoogte mocht de reservering niet door kunnen gaan tenminste 1 week voor de reservering.

Het besluit om onze maatschappelijke verantwoording te nemen is gebaseerd op de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus (Corona).

Wij willen niet bijdragen aan verspreiding van het virus, niet met 2 gasten en zeker niet met maximaal 100 gasten. Thuis blijven is het advies in vele landen.

Het valt op door de vele annuleringen dat men de deur niet meer uit wil. Wij hebben dan ook besloten om geen risico te nemen en stellen gezondheid voor onze fantastische medewerkers en onze lieve gasten voorop.

Onze gastvrijheid gaat ver, maar op dit punt moeten wij even op de rem trappen.

Wij gaan achter de schermen door, en verwelkomen u zeer graag weer in betere tijden bij onze mooie bedrijven. Zonnetje erbij, heerlijk op ons prachtige terras met een flesje en een hapje!

Via onze facebook pagina maken wij bekend wanneer we weer open gaan. 

Smakelijke groet,

Patrick en William van der Meer én natuurlijk de kanjers van een medewerkers van De Viersprong, De Haven en De Veensteker.

MIDDAGSUGGESTIES

Suggesties voor groepen tussen 11.00u en 17.00u

Lunch vanaf 10 personen

Belegde stokbroodjes met brie, gerookte vis, beenham en carpaccio. 2 stuks per persoon

De kosten van de lunch bedragen € 8,- pp.

 

Twaalfuurtje vanaf 10 personen

Brood met een kroket, brood met gebakken eitje en ham, broodje met carpaccio, bol huzarensalade, kopje koffie of thee en een glas versgeperste jus d 'orange

De kosten van het twaalfuurtje bedraagt €12,50 pp.

                                                                                                                            

Etagerelunch vanaf 20 personen

U begint met een kopje tomatensoep vooraf, vervolgens komen er tijdens het nuttigen van de soep  goed gevulde etagères op tafel met belegde minibroodjes met ham, brie en kiprollade. Daarbij wraps met carpaccio, crostini’s belegd met gerookte vis en een viscocktailtje. 

De kosten voor de etagèrelunch bedragen € 15,50 pp.

 

Uitbreidmogelijkheden:

Vleeskroket                             €  2,50

Stok Saté                                  €  5,00

Kan met verse jus d'orange € 11,50

Kan met melk/karnemelk    €  7,50

Onbeperkt koffie/thee         €  7,50

  

Feestelijke middag vanaf 30 personen

Uw verjaardag of feestelijke aangelegenheid vieren is mogelijk in de middag tot 17.00u. De feestelijke middag met een tijdsbestek van maximaal 3 uren bestaat uit onbeperkt koffie/ bier/fris/wijn, 2 rondes bittergarnituur en nootjes op tafel. Tegen meerprijs kunt u de hapjes of het drankenpakket aanpassen.

De kosten voor de feestelijke middag bedragen € 16,50 pp. 

 

Koffietafel

De koffietafel is beschikbaar vanaf 80 personen. Voor de koffietafel hebben wij diverse arrangementen in verschillende prijsklassen. Uiteraard is dit standaard en zijn alle mogelijkheden te bespreken.

1.       Gemiddeld 2 kopjes koffie/ thee per persoon met koek en cake geserveerd.

€6,50 p.p.

2.       Gemiddeld 2 kopjes koffie/ thee per persoon met koek, cake en een etagère gevuld met diverse lekkernijen.

 €8,50 p.p.

3.       Gemiddeld 2 kopjes koffie/ thee per persoon met koek, cake, een etagère gevuld met diverse lekkernijen en bruine/witte puntjes met ham & kaas belegd.

€12,50 p.p.

 

 Een koffietafel voor familie aangelegenheid hebben wij standaard in bovenstaande arrangementen. De koffietafel van tegenwoordig kan zo uitgebreid zijn als u zelf wenst. Champagne, broodjes en buffetten zijn uitbreidingen op de traditionele koffietafel.

 

Overige mogelijkheden

-          High tea

-          High wine

-          High beer

-          Brunchbuffet

-          Receptie


Uiteraard zijn er nog tal van mogelijkheden om uw middag met gezelschap feestelijk en naar uw wensen in te vullen. Deze mogelijkheden zijn naar persoonlijke keuze en nemen wij graag met u door. Van koffie met gebak tot bittergarnituren en sterk alcoholische dranken, (bijna) alles is mogelijk!!!
 

 

Uiteraard zijn er nog tal van mogelijkheden om uw middag met gezelschap feestelijk en naar uw wensen in te vullen. Deze mogelijkheden zijn naar persoonlijke keuze en nemen wij graag met u door. Van koffie met gebak tot bittergarnituren en sterk alcoholische dranken, (bijna) alles is mogelijk!!!
 

 

Contact

Café Restaurant De Veensteker
Achterbos 20
3645 CD Vinkeveen
T. 0297-262686
www.veensteker.nl

Bezoek ook eens

Openingstijden

Maandag: 17:00
Dinsdag: 17:00
Woensdag: 17:00
Donderdag: 17:00
Vrijdag: 17:00
Zaterdag: 12:00
Zondag: 12:00

Onze keuken sluit om 21:30