• Bar Groepen

BELANGRIJK NIEUWS

Wij hebben besloten om de restaurants te sluiten vanaf maandag 16 maart voor zolang het weer veilig is om gasten te ontvangen.

Gasten die gereserveerd hebben binnen de komende 2 weken zijn op de hoogte gebracht van ons besluit. Gasten die na die tijd gereserveerd hebben houden wij op de hoogte mocht de reservering niet door kunnen gaan tenminste 1 week voor de reservering.

Het besluit om onze maatschappelijke verantwoording te nemen is gebaseerd op de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus (Corona).

Wij willen niet bijdragen aan verspreiding van het virus, niet met 2 gasten en zeker niet met maximaal 100 gasten. Thuis blijven is het advies in vele landen.

Het valt op door de vele annuleringen dat men de deur niet meer uit wil. Wij hebben dan ook besloten om geen risico te nemen en stellen gezondheid voor onze fantastische medewerkers en onze lieve gasten voorop.

Onze gastvrijheid gaat ver, maar op dit punt moeten wij even op de rem trappen.

Wij gaan achter de schermen door, en verwelkomen u zeer graag weer in betere tijden bij onze mooie bedrijven. Zonnetje erbij, heerlijk op ons prachtige terras met een flesje en een hapje!

Via onze facebook pagina maken wij bekend wanneer we weer open gaan. 

Smakelijke groet,

Patrick en William van der Meer én natuurlijk de kanjers van een medewerkers van De Viersprong, De Haven en De Veensteker.

HIGH WINE/TEA/BEER

Voor groepen vanaf 30 personen serveren wij leuke arrangementen op etagére en planken uit.

 High tea

Dit is van oorsprong een Engelse traditie, een assortiment van heerlijke zoete en hartige hapjes, waarvan u kunt genieten tijdens een kopje thee.

De gerechten van de high tea wisselen, echter hoofditems als scones, mini harde broodjes, muffins en chocolade zijn natuurlijk altijd aanwezig. Laat u verder verrassen!

High tea €17,50 per persoon met onbeperkt thee

High tea prosecco  €20,00 per persoon met een glaasje prosecco en onbeperkt thee

 

High Wine

De high wine bestaat uit een aantal heerlijke gerechtjes, de gerechten van de high wine wisselen,echter de hoofditems als Hollandse kaas, Bitterballen, Soepje van de dag en een viscocktailtje zijn altijd aanwezig . Inbegrepen in de prijs zijn 2 glazen wijn en bij aankomst een glaasje prosecco.

De high wine is uit te breiden tot een ‘deluxe’ High wine met nog meer warme gerechtjes zoals onder andere spare ribs, ossenhaasspiesjes, vers uit de zee en frieten. Daarbij nog flessen tafelwater plat en bruisend.

High wine €23,50 per persoon

High wine deluxe €36,50 per persoon

 

High Beer (vanaf 30 personen)

De high wine is natuurlijk ook om te zetten naar een high beer. De gerechten van de high beer wisselen ook. Echter hoofditems als bitterballen, spare ribs en mini hamburgers zijn altijd aanwezig. Laat u verder verassen! De high beer wordt geserveerd met 3 soorten bier naar keuze.

High beer €23,50 per persoon

Alle “high” items worden voornamelijk uitgeserveerd op goedgevulde etagiéres en planken welke op de tafels geplaatst worden.

Contact

Café Restaurant De Veensteker
Achterbos 20
3645 CD Vinkeveen
T. 0297-262686
www.veensteker.nl

Bezoek ook eens

Openingstijden

Maandag: 17:00
Dinsdag: 17:00
Woensdag: 17:00
Donderdag: 17:00
Vrijdag: 17:00
Zaterdag: 12:00
Zondag: 12:00

Onze keuken sluit om 21:30