• Bar Groepen

BELANGRIJK NIEUWS

Wij hebben besloten om de restaurants te sluiten vanaf maandag 16 maart voor zolang het weer veilig is om gasten te ontvangen.

Gasten die gereserveerd hebben binnen de komende 2 weken zijn op de hoogte gebracht van ons besluit. Gasten die na die tijd gereserveerd hebben houden wij op de hoogte mocht de reservering niet door kunnen gaan tenminste 1 week voor de reservering.

Het besluit om onze maatschappelijke verantwoording te nemen is gebaseerd op de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus (Corona).

Wij willen niet bijdragen aan verspreiding van het virus, niet met 2 gasten en zeker niet met maximaal 100 gasten. Thuis blijven is het advies in vele landen.

Het valt op door de vele annuleringen dat men de deur niet meer uit wil. Wij hebben dan ook besloten om geen risico te nemen en stellen gezondheid voor onze fantastische medewerkers en onze lieve gasten voorop.

Onze gastvrijheid gaat ver, maar op dit punt moeten wij even op de rem trappen.

Wij gaan achter de schermen door, en verwelkomen u zeer graag weer in betere tijden bij onze mooie bedrijven. Zonnetje erbij, heerlijk op ons prachtige terras met een flesje en een hapje!

Via onze facebook pagina maken wij bekend wanneer we weer open gaan. 

Smakelijke groet,

Patrick en William van der Meer én natuurlijk de kanjers van een medewerkers van De Viersprong, De Haven en De Veensteker.

DRANKARRANGEMENTEN

Om een goed beeld van de kosten te krijgen hebben wij ook arrangementen voor dranken. De feestavond arrangementen gelden vanaf 60 personen en wel vanaf 21.30u. (Bij 100+ personen tijd in overleg)

Feestavond (vanaf 60 personen)

-Onbeperkt bier/fris/wijn gedurende 3 uren € 18,- / 4 uren € 23,- per persoon.

-Onbeperkt gangbare dranken gedurende 3 uren € 21,- / 4 uren € 26,50 per persoon.

Om uw avond compleet te maken met feestelijke hapjes kunt u een keuze maken uit onze partijhapjes. 

 Diner (vanaf 15 personen)

Onbeperkt gangbare dranken met wijn en water op tafel, afsluitend met koffie en lekkers.

Duur 3 uren á € 20,- p.p. Speciale coffee’s en likeuren worden apart in rekening gebracht.

 Feestelijke middag (vanaf 30 personen)

Tot 17.00u is het mogelijk om uw verjaardag of feestelijkheid te vieren in de middag tegen een vriendelijk tarief. Voor een feestelijke middag van maximaal 3 uren rekenen wij € 16,50 p.p. met onbeperkt koffie/bier/fris/wijn, nootjes op tafel en 2 rondes eenvoudig bittergarnituur.

 

Bij elk arrangement geld: Voor ieder half uur dat er langer drank geschonken wordt brengen wij €3,50 p.p. in rekening.

U kunt uw feestelijkheden goed aanvullen met een keuze uit onze hapjes. Voor een leuk ontvangst met een glaasje bubbels brengen wij € 4,50 p.p. in rekening.

Natuurlijk is bovenstaand een indicatie van de kosten van uw feestelijkheden. In overleg kunnen wij aan uw speciale wensen voldoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Café Restaurant De Veensteker
Achterbos 20
3645 CD Vinkeveen
T. 0297-262686
www.veensteker.nl

Bezoek ook eens

Openingstijden

Maandag: 17:00
Dinsdag: 17:00
Woensdag: 17:00
Donderdag: 17:00
Vrijdag: 17:00
Zaterdag: 12:00
Zondag: 12:00

Onze keuken sluit om 21:30