• Bar Groepen

BELANGRIJK NIEUWS

Wij hebben besloten om de restaurants te sluiten vanaf maandag 16 maart voor zolang het weer veilig is om gasten te ontvangen.

Gasten die gereserveerd hebben binnen de komende 2 weken zijn op de hoogte gebracht van ons besluit. Gasten die na die tijd gereserveerd hebben houden wij op de hoogte mocht de reservering niet door kunnen gaan tenminste 1 week voor de reservering.

Het besluit om onze maatschappelijke verantwoording te nemen is gebaseerd op de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus (Corona).

Wij willen niet bijdragen aan verspreiding van het virus, niet met 2 gasten en zeker niet met maximaal 100 gasten. Thuis blijven is het advies in vele landen.

Het valt op door de vele annuleringen dat men de deur niet meer uit wil. Wij hebben dan ook besloten om geen risico te nemen en stellen gezondheid voor onze fantastische medewerkers en onze lieve gasten voorop.

Onze gastvrijheid gaat ver, maar op dit punt moeten wij even op de rem trappen.

Wij gaan achter de schermen door, en verwelkomen u zeer graag weer in betere tijden bij onze mooie bedrijven. Zonnetje erbij, heerlijk op ons prachtige terras met een flesje en een hapje!

Via onze facebook pagina maken wij bekend wanneer we weer open gaan. 

Smakelijke groet,

Patrick en William van der Meer én natuurlijk de kanjers van een medewerkers van De Viersprong, De Haven en De Veensteker.

HIGH TEA

High Tea is van oorsprong een engelse traditie, een selectie lekkers tijdens de thee voor tussen de maaltijden door. Genieten van heerlijke hapjes als o.a. scones, chocolade, muffins en mini harde broodjes, terwijl u onbeperkt verschillende soorten thee drinkt... zonder te reserveren! Komt u met 8 personen of meer dan is het wel aan te raden om te reserveren in verband met beschikbaarheid.

Alle hapjes, zowel zoet als hartig, worden tegelijkertijd opgediend op een mooie etagére. De gerechten van de High Tea wisselen, dus laat u verrassen!

indien u een allergie heeft, horen wij dat graag van u.

Wij serveren onze High Tea op zaterdag en zondag tussen 13:00 en 16:00. Prijs: € 17,50 p.p. (inclusief onbeperkt thee drinken) en voor € 20,00 p.p. krijgt u een heerlijk glaasje Prosecco erbij!

Genieten van een High Tea kan in De Veensteker van 2 tot 100 personen. Komt u met meer dan 8 personen, dan is reserveren gewenst.

Uiteraard kunt u ook op ons mooie terras zitten, in het zonnetje of lekker onder de parasol. Heeft u nog vragen over High Tea bij Café Restaurant De Veensteker en de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of kom eens geheel vrijblijvend onze lokatie in Vinkeveen bekijken!

Contact

Café Restaurant De Veensteker
Achterbos 20
3645 CD Vinkeveen
T. 0297-262686
www.veensteker.nl

Bezoek ook eens

Openingstijden

Maandag: 17:00
Dinsdag: 17:00
Woensdag: 17:00
Donderdag: 17:00
Vrijdag: 17:00
Zaterdag: 12:00
Zondag: 12:00

Onze keuken sluit om 21:30