De Veensteker biedt maar liefst plek voor 300 personen. Bekijk gerust alle mogelijkheden en vraag direct een offerte aan.
DINER
Onze diner kaart is de gehele dag te bestellen!
Voor
-
CARPACCIO
14,50
Dungesneden rundercarpaccio met rucola,
Old Amsterdam, pijnboompitten en truffelmayonaise
Een klassieker met een rijke Vinkeveense twist. -
TOMATENSOEP
7,75
Aangename, romige tomatensoep met
een vleugje basilicum -
SALADE GEITENKAAS
11,50
Lauwwarme geitenkaas op een frisse salade,
afgewerkt met honing, geroosterde noten en een
drizzle van balsamico-stroop. -
CHICKEN GYOZA
12,75
Krokant gebakken Japanse dumplings gevuld met
gekruide kip, geserveerd met pittige mayonaise
en een frisse pluksla. -
ASIAN CHICKEN
11,50
Krokant gemarineerde kipstukjes op Japanse
wijze gefrituurd, geserveerd met pluksla,
srirachamayonaise en sesam -
GEROOKTE PALING
18,50
Ambachtelijk gerookte paling op krokante toast,
geserveerd met pluksla.
Puur, eenvoudig en vol karakter. -
CHEFS PLANK
17,50 P.P.
Een verrassende proeverij van onze favoriete
voorgerechten, samengesteld door de chef.
Perfect om met 2 of meer te delen en nieuwe
smaken te ontdekken.
Hoofd
-
TOURNEDOS
33,50
200 gram van de ossenhaas, gebakken naar
wens. Geserveerd met verse seizoengroenten,
aardappelgarnituur en een keuze uit peper of
champignonsaus -
LADY STEAK
27,50
150 gram van de ossenhaas, gebakken naar
wens. Geserveerd met verse seizoengroenten,
aardappelgarnituur en een keuze uit peper of
champignonsaus -
VIS VAN HET MOMENT
Dagprijs
Dagverse vis met seizoensgroenten, een passend
aardappelgarnituur en een bijpassende saus. -
SATÉ
20,75
Malse stukjes kip gemarineerd in Oosterse
kruiden en geserveerd met een rijke,
huisgemaakte pindasaus. Aangevuld met atjar,
kroepoek en frieten -
THAISE PASTA
20,50
Tagliatelle in een romige Thaise kokos-curry
saus, met knapperige groenten en een vleugje
limoen. Oosterse pittige smaken op z’n Italiaans!
(Kan ook met gamba’s, + € 8) -
VARKENSHAAS
25,50
Vol van smaak en perfect gegaard. Geserveerd
met seizoensgroenten, keuze uit peper of
champignonsaus en bijpassend aardappelgarnituur -
ENTRECOTE
31,50
Smaakvolle entrecote (300 gram), gebakken naar
wens, geserveerd met seizoensgroenten, een
bijpassend aardappelgarnituur en een keuze uit
peper of champignonsaus. -
POTJE VEENSTEKER
29,50
Een kokend heet potje gevuld met malse stukjes
ossenhaas, geserveerd in een rijke pepersaus of
romige champignonsaus naar keuze. Aangevuld
met seizoensgroenten en een bijpassend
aardappelgarnituur.
Een klassieker uit de keuken van De Veensteker. -
BONELESS RIBS
25,50
Zoet-pittig gemarineerde ribstukjes, langzaam
gegaard tot ze boterzacht zijn – zonder bot, maar
vol smaak. Geserveerd met goudgele frieten en
een romige knoflooksaus. -
VLEESPLANK
32,50 P.P.
royale plank met verschillende soorten vlees, samengesteld door de chef. Vanaf 2 personen
Dessert
-
DUBAI REEP IJS
11,50
Dé trent van het moment, romig met krokante chccolade,
dadel, pistache en karamel… Luxe en exotisch! -
APPLECRUMBLE MESS
8,75
Rommelig appeltaartkruim met een bol vanille ijs en slagroom
-
PORNSTAR MARTINI DESSERT
10,50
Frisse combinatie van passiefruit, vanille en een vleugje
prosecco, natuurlijk geinspireerd op de iconische cocktail -
DAME BLANCHE
8,25
De bekende, vanille ijs met chocoladesaus!
-
CHEESECAKE CARAMEL
9,75
cheesecake met zijdezachte karameltopping en
daarnaast een bol vanille ijs -
TIRAMISU
8,50
de Italiaanse klassieker met luchtige mascarpone, in espresso
doordrenkte lange vingers en een vleugje cacao -
ADVOCAATJE
8,75
Vanille ijs met advocaat en slagroom
-
TOETJE VEENSTEKER
7,75
Laat je verrassen met lekkers uit onze keuken!