Voorgerechten

  • Chef's plank
    13,75

    Een diversiteit van lekkernijen door de chef voor u samengesteld.

  • Carpaccio
    11,25

    Flinterdun gesneden runderhaas, pesto, geraspte Old Amsterdam & pijnboompitjes.

  • Andre's gamba's
    11,75

    Gebakken gamba's in knoflookolie en rode peper, afgeblust met cognac

  • Ardennerham
    8,75

    Met verschillende soorten meloen

  • Knoflook champignons
    8,75

    In een romige knoflooksaus, gegratinieerd met Old Amsterdam en geserveerd met een crostini

  • Tomatensoep
    6,00

    Licht en romig, geserveerd met een  pesto-bladerdeegstengel

  • Gerookte zalm
    11,75

    Met crostini's, wasabinootjes en citroenmayonaise 

  • Mandje stokbrood
    4,50

    Geserveerd met huisgemaakte aioli, kruidenboter en Griekse olijfolie

  • Tomatentartaar
    7,75

    Vegan, pomodori, rijstwafel, kappertjes olijven en soya

Hoofdgerechten

  • Tournedos
    25,50

    Met jus, ui en champignons

  • Varkenshaas
    19,75

    Gevuld met brie en verse groenten

  • Spareribs
    18,75

    Licht pittig met huisgemaakte knoflooksaus

  • Kalfsentrecote
    21,75

    Met honing-tijmsaus en verse groenten

  • Saté ossenhaas
    19,75

    Met atjar, zoetzure komkommer, kroepoek, seroendeng

  • Kipsaté
    17,25

    Met atjar, zoetzure komkommer, kroepoek, seroendeng

  • Teriyaki zalm
    22,50

    Met sesamzaadjes en diverse groenten

  • Vegan pizza
    14,75

    Bloemkool bodem met tomatensaus en diverse soorten verse groenten bestrooid met rucola (V)

  • Groenten lasagne
    14,75

    Opgebouwd uit laagjes gegrilde groenten, overgoten met een pesto-roomsaus en gegratineerd met Parmezaanse kaas (V)

  • Scholfilet
    18,75

    Uit de oven geserveerd met dille-wittewijnsaus en diverse verse groenten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en mayonaise

Extra's

  • Mandje stokbrood
    4,75

    Met kruidenboter, Griekse olijfolie en aioli

  • Bakje gemengde salade
    3,50
  • Extra bakje friet
    3,50

Maaltijdsalade

  • Carpaccio
    15,75

    Van runderhaas met pesto dressing, Old Amsterdam,         sla, pijnboompitten, komkommer en tomaat

  • Kipfilet
    13,75

    Salade met kerrie dressing, spek, ei, croutons, komkommer, tomaat, sla en rode ui

Desserts

  • Crème brûlée
    7,75

    Met pistache ijs

  • Tiramisu-trifle
    8,25

    Met zomers rood fruit

  • Scroppino
    5,25

    Met een roerstaafje van drop

  • Chocolade proeverij
    8,75

    Combinatie van chocolade mousse,  parfait van witte chocolade en een heerlijke brownie

  • Bastogne cheesecake
    8,50

    Van het bekende koekje, met kokosroomijs

  • Chef’s dessert
    10,50

    Een diversiteit van kleine desserts



Openingstijden

Maandag             12:00
Dinsdag               12:00
Woensdag          12:00
Donderdag        12:00
Vrijdag                  12:00
Zaterdag             12:00
Zondag                12:00

Onze keuken sluit om 21:30

Restaurant


Meer informatie over Vinkeveen?
© 2020 De Veensteker, Alle rechten voorbehouden