Skip to main content

DINER

Onze diner kaart is de gehele dag te bestellen!

Voor


  • CARPACCIO
    14,50

    Old Amsterdam | truffelmayonaise | rucola | geroosterde pitten

  • TOMATENSOEP
    7,50

    Lichtgebonden | romig

  • SASHIMI ZALM
    16,50

    Gerookte zalm | uitje | Yuzumayo | kruidenpluk

  • CARPACCIO VAN RODE BIET
    13,50

    Geitenkaas | hazelnoot | radicchio

  • ASIAN CHICKEN
    10,50

    Chicken | pittige mayo | Kruidensla

  • CHEFS PLANK
    16,50 P.P.

    Proeverij van voorgerechten samengesteld door de chef

Hoofd

  • EENDENBOUT
    29,75

    Stamppot van zuurkool | wildjus

  • HERTENBIEFSTUK
    31,50

    Tarte tartin van rode kool | rode wijn jus

  • VIS VAN HET MOMENT
    27,50

    Wisselend visje

  • SATÉ
    19,75

    Pindasaus | zoetzuur | kroepoek | frites

  • TAGLIATELLE
    19,50

    Geroosterde groenten | champignons | romige saus | parmezaan

  • WILDPOTJE
    26,50

    Aardappel | rodekool | eigen jus

  • KALFSENTRECOTE
    28,50

    Champignonsaus | groenten | frites

Dessert

  • CREMÉ BRULEE
    9,50

    Van tonkaboon | vanille ijs

  • APPLE CRUMBLE
    9,50

    Uit de oven | kaneelijs

  • ETON MESS
    9,50

    Chocolade | stoofpeer | merengue

  • GANACHE CAKE
    10,50

    Chocolade ijs

  • CHEFS DESSERT
    13,50 p.p.

    Een proeverij van desserts samengesteld door de chef