• Bar Header

BELANGRIJK NIEUWS

Wij hebben besloten om de restaurants te sluiten vanaf maandag 16 maart voor zolang het weer veilig is om gasten te ontvangen.

Gasten die gereserveerd hebben binnen de komende 2 weken zijn op de hoogte gebracht van ons besluit. Gasten die na die tijd gereserveerd hebben houden wij op de hoogte mocht de reservering niet door kunnen gaan tenminste 1 week voor de reservering.

Het besluit om onze maatschappelijke verantwoording te nemen is gebaseerd op de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus (Corona).

Wij willen niet bijdragen aan verspreiding van het virus, niet met 2 gasten en zeker niet met maximaal 100 gasten. Thuis blijven is het advies in vele landen.

Het valt op door de vele annuleringen dat men de deur niet meer uit wil. Wij hebben dan ook besloten om geen risico te nemen en stellen gezondheid voor onze fantastische medewerkers en onze lieve gasten voorop.

Onze gastvrijheid gaat ver, maar op dit punt moeten wij even op de rem trappen.

Wij gaan achter de schermen door, en verwelkomen u zeer graag weer in betere tijden bij onze mooie bedrijven. Zonnetje erbij, heerlijk op ons prachtige terras met een flesje en een hapje!

Via onze facebook pagina maken wij bekend wanneer we weer open gaan. 

Smakelijke groet,

Patrick en William van der Meer én natuurlijk de kanjers van een medewerkers van De Viersprong, De Haven en De Veensteker.

HOOFDGERECHTEN

VLEESGERECHTEN

       

Diner topper - Een combinatie van varkenshaas, gamba spies & ossenhaas, geserveerd met bijpassend garnituur en een warme saus naar keuze 

    19,50

Tournedos - Malse biologische tournedos, geserveerd met aardappel garnituur, geroosterde groenten & pepersaus

    25,50

Varkenshaas - Van de grill met een champignonroomsaus daarnaast een  gepofte aardappel overgoten met een saus van crème fraîche   

    19,75

Kalfsentrcote +/- 200 GR - Gegrilde malse entrecote met daarbij een aardappelgarnituur, seizoen groenten en een sjalotsaus 

    21,25

Spare ribs - Geserveerd met knoflooksaus en friet

    17,50

VISGERECHTEN

       

Zalmfilet - Geserveerd met huisgemaakte aardappelpuree, groententuintje en een kruidige witte wijn saus

   

22,50

Heilbotfilet - Geserveerd met aardappelpuree, groentetuintje en béarnaisesaus

   

18,75

         

SATE'S

       

Kipsaté - Stukjes kipfilet overgoten met satésaus en gefrituurde uitjes en geserveerd met gele rijst en cassave chips

    16,75

Ossenhaas saté - Gegrilde ossenhaaspuntjes overgoten met satésaus en gefrituurde uitjes en geserveerd met gele rijst en cassave chips

    19,75
         

VEGETARISCH

       

Risotto - Heerlijke risotto geserveerd met gepofte tomaatjes, spinazie, walnoot crunch en Parmezaanse kaas 

    17,25

 MAALTIJDSALADE'S

       

Carpaccio - Rijk gevulde salade met carpaccio, Old Amsterdam, pesto en pijnboompitjes

    14,75

Caprese - Zoals ons voorgerecht maar dan als maaltijd salade

    14,75
         

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet & mayonaise, u kunt daarbij extra salade bestellen (€3,25) Extra warme saus €1,00

       

 

Contact

Café Restaurant De Veensteker
Achterbos 20
3645 CD Vinkeveen
T. 0297-262686
www.veensteker.nl

Bezoek ook eens

Openingstijden

Maandag: 17:00
Dinsdag: 17:00
Woensdag: 17:00
Donderdag: 17:00
Vrijdag: 17:00
Zaterdag: 12:00
Zondag: 12:00

Onze keuken sluit om 21:30