DINER
Onze diner kaart is de gehele dag te bestellen!
Voor
-
CARPACCIO14,50
Dungesneden rundercarpaccio met rucola,
Old Amsterdam, pijnboompitten en truffelmayonaise
Een klassieker met een rijke Vinkeveense twist. -
TOMATENSOEP7,75
Aangename, romige tomatensoep met
een vleugje basilicum -
SALADE GEITENKAAS11,50
Lauwwarme geitenkaas op een frisse salade,
afgewerkt met honing, geroosterde noten en een
drizzle van balsamico-stroop. -
CHICKEN GYOZA12,75
Krokant gebakken Japanse dumplings gevuld met
gekruide kip, geserveerd met pittige mayonaise
en een frisse pluksla. -
ASIAN CHICKEN11,50
Krokant gemarineerde kipstukjes op Japanse
wijze gefrituurd, geserveerd met pluksla,
srirachamayonaise en sesam -
GEROOKTE PALING18,50
Ambachtelijk gerookte paling op krokante toast,
geserveerd met pluksla.
Puur, eenvoudig en vol karakter. -
CHEFS PLANK17,50 P.P.
Een verrassende proeverij van onze favoriete
voorgerechten, samengesteld door de chef.
Perfect om met 2 of meer te delen en nieuwe
smaken te ontdekken.
Hoofd
-
TOURNEDOS33,50
200 gram van de ossenhaas, gebakken naar
wens. Geserveerd met verse seizoengroenten,
aardappelgarnituur en een keuze uit peper of
champignonsaus -
LADY STEAK27,50
150 gram van de ossenhaas, gebakken naar
wens. Geserveerd met verse seizoengroenten,
aardappelgarnituur en een keuze uit peper of
champignonsaus -
VIS VAN HET MOMENTDagprijs
Dagverse vis met seizoensgroenten, een passend
aardappelgarnituur en een bijpassende saus. -
SATÉ20,75
Malse stukjes kip gemarineerd in Oosterse
kruiden en geserveerd met een rijke,
huisgemaakte pindasaus. Aangevuld met atjar,
kroepoek en frieten -
THAISE PASTA20,50
Tagliatelle in een romige Thaise kokos-curry
saus, met knapperige groenten en een vleugje
limoen. Oosterse pittige smaken op z’n Italiaans!
(Kan ook met gamba’s, + € 8) -
VARKENSHAAS25,50
Vol van smaak en perfect gegaard. Geserveerd
met seizoensgroenten, keuze uit peper of
champignonsaus en bijpassend aardappelgarnituur -
ENTRECOTE31,50
Smaakvolle entrecote (300 gram), gebakken naar
wens, geserveerd met seizoensgroenten, een
bijpassend aardappelgarnituur en een keuze uit
peper of champignonsaus. -
POTJE VEENSTEKER29,50
Een kokend heet potje gevuld met malse stukjes
ossenhaas, geserveerd in een rijke pepersaus of
romige champignonsaus naar keuze. Aangevuld
met seizoensgroenten en een bijpassend
aardappelgarnituur.
Een klassieker uit de keuken van De Veensteker. -
BONELESS RIBS25,50
Zoet-pittig gemarineerde ribstukjes, langzaam
gegaard tot ze boterzacht zijn – zonder bot, maar
vol smaak. Geserveerd met goudgele frieten en
een romige knoflooksaus. -
VLEESPLANK32,50 P.P.
royale plank met verschillende soorten vlees, samengesteld door de chef. Vanaf 2 personen
Dessert
-
DUBAI REEP IJS11,50
Dé trent van het moment, romig met krokante chccolade,
dadel, pistache en karamel… Luxe en exotisch! -
APPLECRUMBLE MESS8,75
Rommelig appeltaartkruim met een bol vanille ijs en slagroom
-
PORNSTAR MARTINI DESSERT10,50
Frisse combinatie van passiefruit, vanille en een vleugje
prosecco, natuurlijk geinspireerd op de iconische cocktail -
DAME BLANCHE8,25
De bekende, vanille ijs met chocoladesaus!
-
CHEESECAKE CARAMEL9,75
cheesecake met zijdezachte karameltopping en
daarnaast een bol vanille ijs -
TIRAMISU8,50
de Italiaanse klassieker met luchtige mascarpone, in espresso
doordrenkte lange vingers en een vleugje cacao -
ADVOCAATJE8,75
Vanille ijs met advocaat en slagroom
-
TOETJE VEENSTEKER7,75
Laat je verrassen met lekkers uit onze keuken!