Skip to main content

DINER

Onze diner kaart is de gehele dag te bestellen!

Voor


  • CARPACCIO
    14,50

    Dungesneden rundercarpaccio met rucola,
    Old Amsterdam, pijnboompitten en truffelmayonaise
    Een klassieker met een rijke Vinkeveense twist.

  • TOMATENSOEP
    7,75

    Aangename, romige tomatensoep met
    een vleugje basilicum

  • SALADE GEITENKAAS
    11,50

    Lauwwarme geitenkaas op een frisse salade,
    afgewerkt met honing, geroosterde noten en een
    drizzle van balsamico-stroop.

  • CHICKEN GYOZA
    12,75

    Krokant gebakken Japanse dumplings gevuld met
    gekruide kip, geserveerd met pittige mayonaise
    en een frisse pluksla.

  • ASIAN CHICKEN
    11,50

    Krokant gemarineerde kipstukjes op Japanse
    wijze gefrituurd, geserveerd met pluksla,
    srirachamayonaise en sesam

  • GEROOKTE PALING
    18,50

    Ambachtelijk gerookte paling op krokante toast,
    geserveerd met pluksla.
    Puur, eenvoudig en vol karakter.

  • CHEFS PLANK
    17,50 P.P.

    Een verrassende proeverij van onze favoriete
    voorgerechten, samengesteld door de chef.
    Perfect om met 2 of meer te delen en nieuwe
    smaken te ontdekken.

Hoofd

  • TOURNEDOS
    33,50

    200 gram van de ossenhaas, gebakken naar
    wens. Geserveerd met verse seizoengroenten,
    aardappelgarnituur en een keuze uit peper of
    champignonsaus

  • LADY STEAK
    27,50

    150 gram van de ossenhaas, gebakken naar
    wens. Geserveerd met verse seizoengroenten,
    aardappelgarnituur en een keuze uit peper of
    champignonsaus

  • VIS VAN HET MOMENT
    Dagprijs

    Dagverse vis met seizoensgroenten, een passend
    aardappelgarnituur en een bijpassende saus.

  • SATÉ
    20,75

    Malse stukjes kip gemarineerd in Oosterse
    kruiden en geserveerd met een rijke,
    huisgemaakte pindasaus. Aangevuld met atjar,
    kroepoek en frieten

  • THAISE PASTA
    20,50

    Tagliatelle in een romige Thaise kokos-curry
    saus, met knapperige groenten en een vleugje
    limoen. Oosterse pittige smaken op z’n Italiaans!
    (Kan ook met gamba’s, + € 8)

  • VARKENSHAAS
    25,50

    Vol van smaak en perfect gegaard. Geserveerd
    met seizoensgroenten, keuze uit peper of
    champignonsaus en bijpassend aardappelgarnituur

  • ENTRECOTE
    31,50

    Smaakvolle entrecote (300 gram), gebakken naar
    wens, geserveerd met seizoensgroenten, een
    bijpassend aardappelgarnituur en een keuze uit
    peper of champignonsaus.

  • POTJE VEENSTEKER
    29,50

    Een kokend heet potje gevuld met malse stukjes
    ossenhaas, geserveerd in een rijke pepersaus of
    romige champignonsaus naar keuze. Aangevuld
    met seizoensgroenten en een bijpassend
    aardappelgarnituur.
    Een klassieker uit de keuken van De Veensteker.

  • BONELESS RIBS
    25,50

    Zoet-pittig gemarineerde ribstukjes, langzaam
    gegaard tot ze boterzacht zijn – zonder bot, maar
    vol smaak. Geserveerd met goudgele frieten en
    een romige knoflooksaus.

  • VLEESPLANK
    32,50 P.P.

    royale plank met verschillende soorten vlees, samengesteld door de chef.      Vanaf 2 personen

Dessert

  • DUBAI REEP IJS
    11,50

    Dé trent van het moment, romig met krokante chccolade,
    dadel, pistache en karamel… Luxe en exotisch!

  • APPLECRUMBLE MESS
    8,75

    Rommelig appeltaartkruim met een bol vanille ijs en slagroom

  • PORNSTAR MARTINI DESSERT
    10,50

    Frisse combinatie van passiefruit, vanille en een vleugje
    prosecco, natuurlijk geinspireerd op de iconische cocktail

  • DAME BLANCHE
    8,25

    De bekende, vanille ijs met chocoladesaus!

  • CHEESECAKE CARAMEL
    9,75

    cheesecake met zijdezachte karameltopping en
    daarnaast een bol vanille ijs

  • TIRAMISU
    8,50

    de Italiaanse klassieker met luchtige mascarpone, in espresso
    doordrenkte lange vingers en een vleugje cacao

  • ADVOCAATJE
    8,75

    Vanille ijs met advocaat en slagroom

  • TOETJE VEENSTEKER
    7,75

    Laat je verrassen met lekkers uit onze keuken!